Sklad Truck – поставляє техніку по всій Україні. У нас ви можете знайти всю необхідну техніку для розміщення чи зберігання товарів та техніку для організації комфортної роботи на вашому підприємстві.

Ми пропонуємо широкий вибір складської техніки, як нової так і б/в. Ви можете придбати за повною вартістю або ж в кредит електровізки, гідравлічні візки, ричтраки, штабелери (нові та штабелери б/в), електроштабелери, підбирачі замовлень, а також автонавантажувачі (дизельні, газові та електронавантажувачі). Так само техніку можна взяти в оренду і в лізинг. На будь-який смак і гаманець. В Склад Трак ви можете придбати гідравлічні візки і електронавантажувачі. Але, щоб краще підібрати обладнання для вашої роботи потрібно розібратися в грамотних інвестиціях в свій склад. Розглянемо переваги і мінуси рокли і навантажувача, щоб краще орієнтуватися при виборі.

Візок (рокла) – призначений для переміщення палет з вантажем в торгових, складських і виробничих приміщеннях на невеликі відстані. Це простий вид складської техніки. Завдяки якісним, зносостійким матеріалам вам забезпечена довга служба гідравлічного візка. Техніка проста і легка в управлінні, що надасть можливість легко переміщати вантажі на будь-яких поверхнях. Надійна, з довговічним гідравлічним блоком, вантажопідйомність 2500 кг.

Однак рокла не підходить для тривалої експлуатації. Не можна допускати перевантаження, щоб рокла не вийшла з ладу раніше часу.

 

Електронавантажувач – це ідеальна техніка для тихої роботи всередині приміщення, так як у електронавантажувачів немає двигуна внутрішнього згоряння. Це робить їх абсолютно не гучними.

Вибираючи між гідравлічним візком і електронавантажувачем, краще віддати перевагу другому. Електронавантажувачі зручні, ергономічні, дуже маневрені і відмінно підходять для роботи на складах і цехах. Якщо купити електронавантажувач – це значно спростить роботу і дозволить економно використовувати електроенергію завдяки спеціальній технології змінного струму. Стійкі і однаково продуктивні рівному покритті і на нерівних поверхнях завдяки низькому центру тяжіння.

Електричний навантажувач незамінний в пересуванні габаритних вантажів, тому що оснащений надійним двигуном та гідростатичним рульовим управлінням. Безшумний, комфортний і витривалий, ідеальний помічник для вантажно-розвантажувальних робіт. Вантажопідйомність до 2000 кг.  В нашому магазині є можливість придбати як нові навантажувачі, так і навантажувачі б / в.