Якщо вам потрібна якісна складська техніка вам допоможе Sklad Track. Тут ви знайдете все необхідне для розподілу товарів, його зберігання, а також техніку для організації роботи на вашому складі. У світі складської логістики існує неймовірна кількість техніки для роботи не тільки в складських приміщеннях, а й зовні. 

Електровізок – це дійсно незамінний атрибут в роботі на підприємствах різного типу. Його використання дозволяє оптимізувати і полегшити робочі процеси, прискорити прийом товару, а також його розподіл по стелажах.

Електрична рокла – самохідна транспортна техніка для роботи на складі. Переміщення відбувається завдяки електричному двигуну. Це значно підвищує ефективність роботи складу, тому що спрощується робота персоналу, а обробка товарів стає швидше. Візки дуже компактні і маневрені. Вантажопідйомність може бути близько 3 т. Таку техніку використовують для переміщення на середні відстані.

Ринок складської техніки пропонує різні моделі візків. Давайте розглянемо яка модель буде найбільш оптимальна для вашого складу. Електровізки бувають декількох видів:

  1.  Повідковий візок – дуже маневрений і компактний незважаючи на свої великі розміри. При перевезенні вантажів оператор знаходиться поруч, регулюючи управління за допомогою зручної рукоятки. Вантажопідйомність – 2 т.
  2.  З кабіною і сидінням для водія – це забезпечує безпеку і комфорт для оператора при роботі. Такий вид електровізки застосовується для переміщення вантажів на великі відстані. Цей агрегат має великі розміри.
  3.  З нерухомою платформою – підходить для обмеженого простору і вузьких проходів. Використовується на складських приміщеннях з великим вантажопотоком. Невелика вантажопідйомність і швидкість руху. Оператор зазвичай керує електро роклою перебуваючи на ній.

Переваги та недоліки

Електровізок – це надійна, незамінна техніка на вашому складському підприємстві. Проте недоліком є ​​те, що електричний візок не може піднімати палети на стелажі або заїжджати в вантажні машини.

Перевагою електровізка є те, що він працює на акумуляторі. Це дозволяє використовувати візки безперервно якомога довше.  Візки працюють на електриці, тобто вони абсолютно безпечні під час роботи на закритих приміщеннях, не мають шкідливих вихлопів і не вимагають установки вентиляційної системи. Вам знадобиться набагато менше зусиль якщо ви оберете для роботи електровізок, а не техніку працюючу на механіці.

В Склад Трак ви можете купити електровізки для складу за невисокою ціною. Наші фахівці в проконсультують вас і допоможуть підібрати ідеальну техніку приймаючи до уваги будь які запити замовника.