На сьогоднішній день компанія EP Equipment – це міжнародний бренд який присутній на трьох континентах. Кращий виробник вантажної і складської техніки, який входить в ТОП-15 компаній по всьому світу.

У порівнянні з такими виробниками, як: Clark, Linde або Still – техніка EP більш маневрена, ергономічна і настільки ж ефективна в показниках своєї продуктивності. Головною конкурентною перевагою EP – завжди була значна різниця в ціні, в порівнянні з європейськими аналогами. При цьому – не варто забувати про те, що техніка EP безпечна для навколишнього середовища завдяки екологічним електродвигунам, які використовують гелеву АКБ. Її ще часто називають – не обслуговуючою. Давайте робити світ зеленішим, спільними зусиллями!

Нашу техніку обирає весь світ. Обирають великі компанії, такі як Coca Cola, DHL, Volkswagen. Аналізуючи світові бренди на предмет співвідношення ціни і якості – наш вибір виявився швидким і очевидним – це EP Equipment. Ексклюзивно представивши його в Україні, ми робимо ставку на партнерство і довгострокове співробітництво з нашими клієнтами.
А поки, давайте познайомимося ближче!

Історія бренду бере свій початок в уже далекому 1993 році.

Саме в цьому році, засновник компанії Джон Хо налаштував виробництво перших навантажувачів. Зробивши ставку на якісні та недорогі рішення, компанія дуже швидко знайшла визнання на ринку Китаю і почала активно масштабувати свій модельний ряд, підлаштовуючи техніку під широкий пул потреб різних ринків, сфер та їх завдань. За 3 роки, EP завоювали вагому частину ринку, що дозволило компанії взяти ключове рішення – запуск власного виробництва запасних частин для навантажувачів.

Наступною визначною датою для компанії можна назвати 1999-й рік, коли було прийнято важливе рішення для майбутнього прориву – опираючись на доступний вектор тенденцій ринку кінця 1990-х, EP запускає власне виробництво електричних навантажувачів.

На порозі міленіуму – вантажна і складська техніка EP входила в трійку лідерів ринку КНР. І в той час, як сусіди по лідерської позиції навели фокус на пошук рішень здешевлення своєї техніки, наш бренд ставив перед собою інші цілі – стати гідною альтернативою дорогою європейської техніці і завоювати визнання у всьому світі.

Першим кроком до міжнародної експансії стала реєстрація американського підрозділу EP-USA, в 2002-му році. При цьому, вже в 2003 – компанія запускає філію в Цзінцзяне, що спеціалізується на виробництві навантажувачів.
Американський підрозділ протягом п’яти років спрощував логістичні питання компанії, дозволяючи їй бути більш динамічною і мобільною на абсолютно нових і ще не освоєних для себе континентах. Аж до 2009 року – компанія впевнено обростала великими клієнтами по всьому світу і в цьому ж році – придбала контрольний пакет акцій Big Joe Forklifts, що в подальшому послужило серйозною спробою, для налагодження свого великого виробництва в США. Таким чином, з 2009 року, під легендарним логотипом Великого Джо, їздили: корпус, деталі і душа китайського трудяги – EP Equipment.

Вже в 2011 році була підкорена нова вершина – повноцінний вихід на європейський ринок, по тій же схемі – відкриття власного представництва і складу в Бельгії, а потім і виробництва. У 2015 – компанія розширює зони присутності в південно-східній Азії, відкривши представництво в Таїланді. Нарешті, в 2018 році відкрито представництво в Німеччині.

2020 й рік став особливим для ринку України. Компанія Sklad Service уклала ексклюзивний контракт з компанією EP Equipment. Щоб ще ефективніше просувати цю потужну і надійну техніку, а також – бути надійним постачальником і партнером для своїх клієнтів – було прийнято рішення розширити свою команду експертів, професіоналів і запустити в плавання самостійний і динамічний бренд – Sklad Truck.

Ми напряму працюємо з головним офісом і виробництвом, які знаходяться на території Китаю. Наша техніка працює по всьому світу, а головне – нашій техніці віддають перевагу всесвітньо визнані і найбільш впізнавані гравці, такі як, наприклад: Nestle, DHL, Coca-Cola і Volkswagen.

Купуючи ричтрак, навантажувач, електроштабелери через наш сайт Slad Truck – ви купуєте надійність, гарантії якості, експертну підтримку і післяпродажне обслуговування.

Вибір EP Equipment – це раціональне рішення, яке дозволить вам оптимізувати свої витрати на техніку, не втративши в надійності та якості. Вибір команди Sklad Truck – це ваша впевненість в тому, що з вами буде працювати не “продажник”, а партнер, який враховує ваші інтереси і відштовхується в своїх діях тільки від них.

Розвиваємо логістику разом!