Sklad Truck – розвивається на ринку складської та промислової логістики України. Ми офіційний представник бренду EP Equipment, що спеціалізується на літієвих складських обладнаннях з 1993 року. Компанія розробляє і виробляє техніку, а також займається післяпродажним обслуговуванням постачальників підйомно-транспортного обладнання по всьому світу.

Має широкий спектр продуктів, щоб задовольнити кожного користувача. Ми пропонуємо складську техніку як нову так і б/в. Машини можна застосовувати для кожної області. Продукція EP Equipment підходить як і для разових операцій, так і для багатовимірних робіт на складах.

Ви можете придбати за повною вартістю або ж в кредит електровізки, навантажувачі (дизельні, вилкові, газові, електричні), гідравлічні візки, ричтраки, штабелери, а також підбирач замовлень. Так само техніку можна взяти в оренду. Вам допоможуть підібрати замовлення на будь-який смак і гаманець.

Навантажувачі в Склад Трак – це універсальна вантажопідйомна техніка, яка взаємодіє з абсолютно різними вантажами і транспортує їх на великі відстані. Все це за допомогою щоглових пристроїв (вил).

Ми продаємо складську техніку і вилочні навантажувачі по Україні. Якщо хочете купити складський навантажувач, звертайте увагу не тільки на габаритні, модельні і вантажопідйомні характеристики, але і на тип використовуваного двигуна. 

Вантажопідйомність 5-10 тонн, висота підйому до 7 м. Незважаючи на свої вантажні можливості, навантажувачі досить маневрені. Навантажувачі використовують на відкритій території, на відміну від електронавантажувачів, так як вони не бояться снігу, вітру і дощу. Також вони  пристосовані і для тривалої роботи.

Електричні візки – вантажно-розвантажувальна техніка, яка відмінно підійде якщо ви збираєтеся переміщувати вантаж вагою до 2 тонн. На відміну від навантажувачів, візки невеликих габаритів і мають легку вагу, а це значить, що вони дуже маневрені. Можна працювати з вантажем на складах з вузькими міжстелажними проходами. Це дозволяє оптимізувати робочий процес і підвищити ефективність роботи. Електричний візок – простий вид складської техніки, підійде для переміщення палет з вантажем в торгових і складських підприємствах, але на невеликі відстані. Якісні, зносостійкі матеріали і абсолютна безпека гарантуватимуть вам довгу службу обладнання. Головне – це грамотний підбір фірми і магазину, в якому ви купуєте техніку.