2020 рік виявився для нас дуже ефективним. Ми давно шукали такого постачальника як EP Equipment. Це виробнича міжнародна компанія, лідер у своїй ніші ще з 1993 року. Основний профіль EP Equipment – складське обладнання, що відповідає новітнім тенденціям в світі складської та вантажної техніки. Тому EP не раз перемагали на виставках Європи та США.

По всьому світу створено 10 представництв: найбільші філіали знаходяться в Бельгії, Таїланді і США, а основне виробництво – в Китаї. Компанія EP напрацювала високу репутацію по всьому світу, завдяки видатній якості та інноваціям в сфері вантажно-розвантажувальних робіт, отримавши сотні патентів в США, Китаї та Європі. EP також отримав світове визнання, отримавши нагороди «Red Dot Design Award» і «iF Product Design Award».

Ми пишаємося стати частиною такого великого світового гравця і мати можливість просувати цінності цього бренду в межах нашої країни!

Sklad Truck – ваш надійний постачальник техніки EP Equipment. Ми враховуємо інтереси наших клієнтів і ставимося до своєї роботи з усією серйозністю, тому і вибираємо надійність, якість і тільки кращих партнерів!