Чудова новина!

Ми – команда професіоналів, які за 15 років безперервної діяльності відпрацювали налагоджений алгоритм підбору та оперативної доставки складської техніки різного типу з будь-яких куточків світу. Пропонуємо до вашої уваги новий онлайн ресурс – сайт Sklad TruckСкладська техніка кращих зразків, пропозиції для придбання або оренди. Устаткування з інноваційним ім’ям, яке допоможе налагодити роботу виробництв і складських комплексів – електричний візок, дизельні навантажувачі, бензинові навантажувачі, вилочні навантажувачі, автонавантажувачі, підбирач замовлень, ричтраки, навантажувачі бу або нові моделі.

Складські навантажувачі – як зробити замовлення

Сайт Склад Трак створений з урахуванням безлічі факторів, тому майданчик передбачає максимальний комфорт для користувачів. Ресурс укомплектований повним асортиментом найпопулярніших товарів, послуг. Для того, щоб підібрати і купити навантажувач або будь-яку іншу техніку, вам необхідно:

  1. Зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону або залишити онлайн заявку.
  2. Мати інформацію про параметри необхідної техніки такі як: вантажопідйомність, висота підйому, радіус розвороту, тип палива та інше.
  3. У найкоротші терміни менеджер нашої компанії надасть вам різні варіанти моделей й проведе консультацію щодо умов її продажу, будь-то нове обладнання або складська техніка бу.
  4. Далі йде етап оформлення замовлення, а також підписання договору, який передбачає часткову, повну оплату або надання агрегату в оренду. Ми пропонуємо варіанти максимально зручного внесення платежів у лізинг, в кредит з можливістю вибору будь-якого банківського партнера.
  5. По завершенню формальних питань, фахівці компанії доставляють підготовлену для клієнта техніку, в будь-який населений пункт України, в оптимально короткі, заздалегідь обумовлені терміни. Транспортування проводиться з дотриманням всіх правил та норм. Замовник отримує товар у відповідному вигляді, гарантійний талон, а також можливістю подальшого обслуговування обладнання.

Купити електронавантажувач та іншу техніку в Склад Трак

На сайті ви можете ознайомитися з інформацією, яка дасть розуміння про технології роботи нашої вантажної техніки, а також про переваги вибору того чи іншого агрегату. Найпопулярніші позиції, є зразком та гордістю Склад Трак, їх вже сьогодні використовують безліч наших клієнтів. Техніка, без якої не обходиться ні один сучасний склад – це:

  • Електровізок – пристрій для транспортування палет з різним товаром по нижньому рівню складу з рамп або доклевелери. Переміщення відбувається разом з оператором, який керує електричної візком.
  • Гідравлічні візки використовуються для підйому та переміщення вантажу з застосуванням фізичної сили оператора.
  • Навантажувачі (навантажувач дизельний, газовий навантажувач електронавантажувач, навантажувач бу) – найпоширеніший вид складського обладнання, застосовується як для розвантажувально-навантажувальних робіт, так і для розміщення вантажу на різних висотах стелажів до 6 метрів.
  • Штабелер, електроштабелери, штабелер бу – універсальний засіб, що застосовується для розвантаження транспортних засобів з товаром. Електричний штабелер також можна використовувати для розміщення товарів на висоти до 5-6 метрів.
  • За допомогою ричтрака складування відбувається налагоджено, а поповнення та розміщення – в осередку висотних стелажних систем від 0 до 15 метрів.

Новий сайт та його можливості

Склад Трак вже працює на всю та пропонує клієнтам широкий асортимент якісної складської техніки за найкращою ціною. Звернувшись в нашу компанію, за допомогою онлайн чату, замовлення дзвінка або зателефонувавши на пряму, ви отримаєте висококласний сервіс, гарантію якісного обслуговування.

Звертайтеся до професіоналів – отримуйте негайний результат у вигляді сучасної складської техніки від всесвітньо відомих виробників!