Склад Трак має широкий вибір навантажувачів: електронавантажувачі, дизельні та бензинові навантажувачі.

Навантажувачі б/в надаються в експлуатацію в робочому стані та якісному зовнішньому вигляді. Навантажувачі на нашому складі доступні з різним типом двигунів.

Sklad Truck користується популярністю серед покупців у виристанні складських навантажувачів та має численні відгуки щодо надійності та високої якості.

Електронавантажувач б/в – це помічник на вашому складі, який виконує різноманітну роботу: піднімає на різну висоту та переміщує вантаж, а також з його допомогою можна і розвантажити необхідну вагу.

Перед початком роботи у електронавантажувача перевіряється рівень зарядки АКБ, для правильного та тривалого функціонування.  В Склад Трак можна купити електронавантажувач б/в, що відповідає світовим стандартам якості, та допоможе вам оптимізувати робочі процеси на виробництві.

Бензинові навантажувачі використовують для роботи в приміщенні та на відкритому просторі. Вони викидають менше шкідливих продуктів згоряння у порівнянні з дизельними навантажувачами, тому їх широко застосовують для високих складських приміщень. Проте експлуатаційна вартість бензинових навантажувачів найвища, адже витрата бензину та його вартість вища за дизельне паливо.

Дизельні навантажувачі мають довговічний двигун та невелику витрату палива для роботи. Широко застосовуються для роботи на відкритій місцевості, можуть переміщувати великогабаритні та важкі вантажі.

Купити дизельний навантажувач б/в у Склад Трак можна за низькими цінами та робочому стані з гарантією.

Автонавантажувачі значно підвищують ефективність і продуктивність робіт при перевантаженні, знижують витрати часу на обробку вантажів, забезпечують точність і безпеку складування чи транспортування.

В компанії Sklad Truck вам завжди допоможуть правильно підібрати необхідний автонавантажувач б/в чи нові моделі. Спеціалісти компанії підберуть агрегат індивідуально для ваших потреб з найменшими витратами для клієнта та з високими показниками працездатності.