Ричтрак – це складська техніка, призначена до використання у складах різноманітного призначення. Ричтрак купити варто тим підприємствам, де практикується багатоярусне складування продукції на палетах і потрібно витрачати мінімум часу задля обробки замовлень. Ричтраки за своїми функціональними якостями це швидкісні навантажувачі, що мають значну вантажопідйомність, а також вони функціонально схожі на штабелери, що застосовуються у складських приміщеннях із високими стелями.

Окрім цього важливою характеристикою цього оснащення для складів є висока маневреність, властива цьому пристрою. Завдячуючи чому, ричтрак може бути ефективно застосований у завантажених складах із вузькими коридорами поміж штабелями.

Електричний ричтрак. Головні складові елементи та принципи роботи.

У якості приводу для цих машин застосовано електродвигун із акумулятором підвищеної ємності, що дозволяє використання даного технічного засобу впродовж тривалого часу без додаткового заряджання. Електричний двигун забезпечує високий рівень продуктивності та потрібні швидкісні режими. А також низький рівень шуму при виконанні транспортних та вантажних операцій і чудові екологічні показники. Ричтрак не виробляє шкідливих для оточуючого середовища викидів і споживає мінімум мастила.

Вантажопідйомний вузол даного пристрою оснащений гідромеханічною системою, під’єднаною до електричного двигуна. Вантажозахоплююча ланка – це універсальний вилоподібний пристрій із регульованою відстанню між зубцями, що дозволяє ідеально підлаштувати його робочі параметри під розміри палет, що перевозяться.

Підйом та опускання вантажу здійснюється рухомою щоглою телескопічного штибу із широким спектром робочих висот. Використання гідравлічного приводу забезпечує плавний режим вантажопідйомних операцій, як у відношенні вантажу, що перевозиться, так і у відношенні працюючого персоналу. Завдяки чому ричтраки вважаються надійною і безпечною технікою із чудовими виробничими показниками. 

 Сфери виробництва, для яких варто купити ричтрак.

Завдяки високій маневреності і решті експлуатаційних якостей ця складська техніка отримала широку розповсюдженість у найрізноманітніших галузях виробництва. Це можуть бути торгівельні та логістичні центри, регіональні склади, виробничі підприємства із великими об’ємами продукції тощо. Головні вимоги, яким мають відповідати складські приміщення, де застосовуються ричтраки, це ширина робочих коридорів та висота штабелів у межах, вказаних у технічних характеристиках обраної одиниці техніки.

Також у якості носія для складаних вантажів мають використовуватися палети (європіддони).

Де можна ричтрак купити з найбільш вигідними умовами

Компанія Sklad Truck виробляє та продає повний асортимент сучасного складського обладнання універсального використання. Це може бути складське оснащення (стелажі, полки, різноманітна тара тощо), а також техніка для складської роботи. У числі якої можна обрати необхідні моделі ричтраків, нових та із пробігом (б/у).

Наша компанія Sklad Truck (Київ) є офіційним ексклюзивним дилером відомого виробника засобів механізації для складів EP Equipment, чию продукцію ми у повному обсязі представляємо на українському ринку. Окрім цього, ми продаємо ричтраки інших відомих брендів, що користуються попитом у галузі.