До вибору складської техніки завжди підходять максимально відповідально і серйозно, адже від цього залежить продуктивність на виробництві та на складі. Якісне обладнання значно спростить і оптимізує робочі процеси.

На жаль, не завжди є можливість придбати нову техніку, якісне обладнання зазвичай виготовляється європейськими або японськими майстрами. Однак і ціна відповідає якості – досить висока. Є також китайські аналоги – наприклад ЕР Equipment, параметри продуктивності і загальні показники нітрохи не поступаються, однак ціна менша.

Але є випадки, коли виробник – це принциповий момент. У таких ситуаціях відмінно виручає Б/В техніка. Ціна набагато приємніше, але за якістю виконання завдань ви не знайдете відмінностей від нової техніки. Купувати Б / В техніку стає все більш популярним. Припустимо, ви будете використовувати штабелер вкрай рідко, товарообіг на виробництві недостатній для придбання нової техніки. Великий плюс, що після використання вами, ви зможете перепродати його, попити на штабелери завжди високі.

Наша компанія відрізняється надійністю і хорошим ставленням до клієнтів. При поставці Б/В техніки ми не тільки підготуємо її повністю до роботи (заміна деталей, технічне обслуговування та тестування), а й надаємо гарантію від 3 місяців в залежності від пробігу, стану і року виробництва.

Які ж моменти важливі для покупки б/в штабелера? При виборі уважно дивіться на зовнішній вигляд, попросіть підрядника розповісти вам які маніпуляції він проводив з вашим обладнанням. Чи проходила техніка цикл поновлення та предпродажну підготовку?

Штабелери – це незамінна техніка, одне з небагатьох високопідйомних машин для штабелювання вантажу на висотні стелажі. З основних плюсів – володіє великою вантажопідйомністю, дуже простий у використанні і легкий в управлінні. А найголовніше, що на б / в штабелерах ви заощадите і отримаєте хороше якісне обладнання. Ви можете купити б / в штабелер за низькою вартістю і він прослужить вам також надійно і довго як нова техніка. На вибір є електроштабелери і ручні.

Електроштабелер – це складний вид складської техніки, має гарну ефективність в роботі. Маневрений і стійкий агрегат. Підійде для стелажної висоти до 5.5 м. А вантажопідйомність до 2 т. Обслуговується оператором, легкий в управлінні.

Ручні штабелери теж транспортують товари та працюють за схожим принципом електричних аналогів, але для використання ручного штабелера не потрібні енергоносії. Такі ж маневрені і мало важать. Вони досить недорогі, легкі в обслуговуванні і в ремонті. Хороша вантажопідйомність від 0,8 до 1,1 т, але висота підйому менше ніж у електроштабелері, до 3 м. Якщо вам потрібно штабелювати на двоярусні стелажі, то ця техніка відмінно і якісно виконає цю роботу.

 

Найголовніший недолік, про який варто сказати при виборі б / в техніки – це випадки з протікання. Це відбувається з багатьма гідравлічними механізмами. Ціна на б / в штабелер дуже прийнятна і тому робить цей мінус не таким важливим. В Склад Трак вам нададуть якісне сервісне обслуговування і зможуть замінити непрацюючі деталі.

Штабелери Б / В прослужать нітрохи не гірше ніж нові, особливо якщо підійти до вибору дуже педантично. Sklad Track – це якісне обслуговування, ми завжди проконсультуємо і підберемо відмінний варіант виходячи з вашого складського приміщення, запитів, бажань і характеристик. Купити б / в штабелери можливо не тільки в Києві, а й по всій Україні.